Ook in Groningen kun je terecht voor een gezellig bevrijdingsfestival. Met 6 podia en namen als Alain Clark, Don Diablo, Gers Pardoel en Iris Kroes belooft het een leuk event te worden. Ik heb voor jou opgezocht bij welke prodia jij moet wezen op het bevrijdingsfestival 2012 van Groningen.

Main Stage

Voor rock- en popmuziek kun je van 12.00 tot 23.30 uur naar de main stage. Hier vind je artiesten als Alain Clark, Band of Skulls, Dry the River, Ben Howard en GEM.

Urban Area

De naam zegt het al, voor hip hop muziek moet je naar de Urban Area. De line-up bestaat uit Raicho, Mr. Polska, Fresku, Hydroboyz, Haas en Team Vieze. Gers Pardoel, die onlangs nog is uitgeroepen tot talent van het jaar, sluit het evenement om 22.00 uur af.

Dansen Bij De Bus

Dansen Bij De Bus barst om 14.00 uur los met Massier & Jorn gevolgd door Jay-P, Boemklatsch, Superstijl, Don Diablo en Tom Wilcox & Wizmathics sluit het feest om 22.00 uur af. Dansen doe je dus zeker bij dit podium!

Podium Noord

Houd jij niet zo van rock, hip hop of dance? Dan kan je terecht bij Podium Noord. Hier staan van 12.30 tot 19.00 uur Nederlandstalige zangers en popartiesten op het podium, namelijk: Alex Vissering, Inge van Calkar en Anthony’s Putsch. Ook The Voice winnares Iris Kroes treedt om 14.30 uur op.

Foto via Nationaal comité 4 en 5 mei