Jessica Simpson is dinsdagmorgen in een ziekenhuis in Los Angeles bevallen van dochtertje Maxwell Drew. De moeder en het kindje maken het goed.

Op 21 april twitterde Jessica Simpson dat ze nog steeds zwanger was en dat we de roddels die vertelden dat ze bevallen was niet moesten geloven. Inmiddels zijn we 11 dagen verder en is ze gister bevallen van een kerngezonde dochter. Het meisje is vernoemd naar haar vader Eric Johnson, hij draagt Maxwell namelijk als middelste naam. De roepnaam van het kindje is Maxi.

Bedankje

Op de officiële website van Jessica Simpson bedanken zij en haar verloofde iedereen voor de liefde en steun die ze tijdens de zwangerschap hebben gehad en zeggen ze dat het de beste ervaring is van hun leven.

Ook bewees Nick Lachey dat hij een Jessica Simspon het nog steeds goed met elkaar kunnen vinden. Hij stuurde de gelukkige ouders namelijk een mandje met koekjes om ze te feliciteren met de geboorte van hun eerste kindje.