Ook in Utrecht kun je terecht voor een prima bevrijdingsfestival. Er zijn 3 podia, waarvan 1 podium met wat grotere artiesten. Ik heb de feesten van het bevrijdingsfestival 2012 van Utrecht voor jou op een rijtje gezet!

Rabo Vrijheidspodium

Voor de grotere artiesten moet je naar het Rabo Vrijheidspodium gaan. Nick & Simon openen om 13.00 uur het feest en KIT, The Computers, Ali B, Blaudzun, The Answer en Katzenjammer volgen. De unieke act Boemklatsch Equalizer sluit het feest om 22.00 uur af.

Vrede van Utrecht podium

Op het Vrede van Utrecht podium staan veel uiteenlopende artiesten. Er is voor ieder wat wils, van Tribute 2 Bob Marley, Yellowclaw, Rachel Louise, Eric de Man tot Black Sun Empire. Op dit podium vind je een mix tussen club, reggae, drum and bass tot funk. Totaal geen eentonige muziek op het Vrede van Utrecht Podium dus!

Sena Talent Stage

Veel steden hebben een podium met opkomende artiesten. Ook Utrecht doet hier aan mee. Op Sena Talent Stage treden veelbelovende artiesten als Bodypolitics, The Brave, Yori Swart, Rina Mushonga en Color ones op.

Fotograaf Anna van Kooij