In Den Haag wordt het bevrijdingsfestival niet heel groots aangepakt. Als je in de buurt van Den Haag woont, is het misschien wel de moeite waard. Hier lees je wat er allemaal te doen is op bevrijdingsfestival Den Haag 2012.

Podium 1

Het bevrijdingsfestival in Den Haag wordt ieder jaar traditioneel geopend door een kinderact. Dit jaar zijn dat Wipneus & Pim. Vervolgens zal de burgemeester het festival officieel openen en daarna begint het echte festival pas. Op podium 1 treden Blaudzun, The Medics, Noble Tea en Fischer-z op.

Podium 2

Op dit podium komen wat grotere namen voorbij. Zo bijt Ali B de spits af met zijn live-versie van het programma Ali B op Volle Toeren. Ook zal hij zijn grote hits zingen. Alle Nick & Simon fans moeten om 19.00 uur bij podium 2 staan, want dan treedt het Volendamse duo op. Verder staan ook Negritos, L4 & Friends en Leoni Jansen op het programma.