In onze Amsterdam wordt Bevrijdingsdag 2010 natuurlijk ook gevierd. Weliswaar met maar 3 podia en geen indrukwekkende line-up, maar onze hoofdstad kennende wordt het vast erg gezellig! Op de Dam, Beursplein en Nesplein kun je terecht voor leuke feestjes met een aantal goede artiesten. Lees hier wie er dit jaar optreden op het bevrijdingsfestival 2012 van Amsterdam.

Dam

De dam is bij uitstek the place to be in Amsterdam op 5 mei. De muziek varieert van Nederlandse hip hop tot rockbands. Zo staan Lange Frans, Go Back To The Zoo, Wooden Saints, The Scene en Amsterdam Klezmer Band op het podium.

Beursplein

Op het Beursplein komen 11 aanstormende talenten van eigen bodem voorbij. Ontdek op het Beursplein de veelbelovende artiesten Bam!, Seeka, Hit Me TV, Chagall, Noyoso, Bart Contant, awkward I, Cirque Valentin, Proper Outfit, Mister and Mississippi en Über-ich.

Nesplein

Van 14.45 tot 23.00 uur staat Nesplein van Amsterdam op zijn kop. De line-up bestaat uit 3rd Floor Mgaic, Coco Bongo & the bonfire ranch of love, The City Hollers, Dakota, Robian & het Respect, A Polaroid View, The Fudge en Maison du Malheur.