Rihanna heeft een idee van Hamish & Andy voor een eigen liedje gestolen! In 2010 was ze in de studio van dit radioprogramma toen ze beloofde de fragmenten niet te gebruiken die daar verzonnen waren.

Er zijn meer verhalen bekend dat Rihanna nummers zou stelen, maar dat ze een idee voor een liedje uit een radio-uitzending gebruikt nog niet. Het rampampapam uit Man Down is bedacht tijdens Hamish & Andy, een Australisch radioprogramma. De jongens van de show hebben hier bewijzend materiaal van en confronteerde haar hier een paar dagen geleden mee. Rihanna kon niet anders dan bevestigen dat ze het inderdaad gestolen heeft.

Gelukkig hoefde er geen advocaat bij gehaald te worden, want het was allesbehalve serieus. Het is wel supertoevallig dat rampampam uit Man Down heel erg lijkt op het fragment van 2 jaar geleden! Ze kan daarom ook niet ontkennen dat ze het wel  van Hamish & Andy gestolen heeft. Het filmpje wat hieronder te zien is, is een supergrappig fragment uit de show met Rihanna van 21 april 2012.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=QHsddOnQtuQ&hd=1[/pro-player]