Dat Katy Perry net als haar ex-man Russel Brand lekker op de vrijgezellentour is mag duidelijk zijn. Ze werd namelijk een maand geleden nog gekoppeld aan Chanel model Baptiste Giabiconi, maar afgelopen weekend werd ze zoenend gespot met Robert Ackroyd.

Tijdens het Coachella muziekfestival in Californië afgelopen weekend hadden Katy Perry en Robert Ackroyd, de gitarist van Florence en de Machine, het wel heel gezellig. Ze zoenden met elkaar en liepen hand in hand. Dat hij voor haar veel meer is dan een flirt laat ze heel duidelijk merken. Volgens de Daily Mail vertelt ze namelijk tegen iedereen die het maar wil horen dat Robert haar kersverse lover is.

Ik denk dat we Katy Perry niet al te serieus kunnen nemen. Iedereen dacht dat ze nog kapot was van de scheiding met Russell Brand totdat ze ineens gespot werd met Baptiste Giabiconi. Een paar dagen terug heeft ze klef gedaan met Robert Ankroyd. Volgende maand is het waarschijnlijk weer een ander. Als je het aan mij vraagt probeert Katy door veel gescharrel haar scheiding te verwerken.

Foto via PRphoto’s