Buiten Amsterdam zijn er ook genoeg andere steden waar je op 30 april helemaal los kan gaan. Zo ook in Utrecht, deze stad heeft een aantal goede feesten op het programma staan! Hier een lijstje van de leukste feesten op Koninginnedag 2012 in Utrecht.

Op Het Plein: Qday

Dit gratis feest in het Vredenburg Festivalpark vindt ook plaats op Koninginnenacht. Wie er nog geen genoeg van heeft gekregen, kan het met Koninginnedag van 12.00 tot 18.00 uur nog een keer dunnetjes overdoen. Met dj’s als Boris Werner, Daniel Sanchez, Olene Kadar, Lauhaus, Julien Chaptal en David Labije moet dat zeker lukken!

Qday hosted by Slapfunk

Net als met koninginnenacht, moet je voor een goed technofeestje naar de Wijde Begijneplein gaan. Het feest is intiem en minder massaal, maar zeker niet minder leuk! Dj Randy Delmore, Anil Aras, Larry de Kat, Samuel Deep, , Aurelio Iuliano, Daniele Temperilli, Firdjel Medar, Sinn Onno Splintere en Stooge Wilson zullen zorgen voor de technobeats.

Qday @ Hemmingway

Het café-restaurant Hemmingway heeft voor 30 april een podium geregeld waar artiesten als Dennis Deighton, dj Jara, dj Tony, Makiato, Tuig dj’s en Miss Congnati draaien en optreden. Het podium is te vinden bij het restaurant op de Janskerkhof.

Amazing – Stairway To Heaven

Koninginnedag 2012 kan je afsluiten bij Amazing op de Mariaplaats. Het is die avond dubbel feest, want het is de eerste editie van Amazing. Elektrische dj The Flexican, bijt de spits af. Pulse The Kid, FS Green en Mitchell Supreme zullen er daarna voor zorgen dat je los kan gaan tot 05.00 uur.