Voor events met grote namen hoef je op 30 april niet naar de Randstad. In het Brabantse Eindhoven zijn namelijk ook genoeg dingen te doen! De leukste feesten van Koninginnedag 2012 van Eindhoven heb ik voor jou op een rijtje gezet.

Majestic Dance Event

Majestic Dance Event staat ook met Koninginnenacht op het stadhuisplein met een vet feest. Op 30 april doen ze het nog een keer dunnetjes, of beter gezegd dikker, over met een goede line-up! Grote namen als Vato Gonzalez, Roog en Erick- E nemen plaats achter de draaitafels.

House of Revolution – Goes Q-day

Ga terug naar de jaren 90 bij House of Revolution in het Beursgebouw. Op de oldscool happy hardcore plaatjes van onder andere Mental Theo, Paul Elstak en Dune kun je van 12.00 tot 02.00 uur helemaal losgaan. Het feest, is in tegenstelling tot veel andere indoor feesten tijdens Koninginnedag, helemaal gratis!

Royal Block Party

Ben jij meer van harde hiphopbeats, funk & soul? Dan is de Royal Block Party wat voor jou. Van 14.00 tot 22.00 uur staan er acts als DJ Native, Kid Jonesz, Mic Jordan, The Ruggeds, DJ Panic en Mario Bee op het podium van Dynamo in Eindhoven.

KeiOranje

Voor de derde keer viert KeiOranje Koninginnedag in Eindhoven. De line-up van Keioranje, bestaande uit Gelazer, Partysquad, Erick E, Darkraver, The Flexican en Dio, is ook keigoed. Je vindt het feest naast het hotel Pullman, op de kruising van de Vestdijk en Kanaalstraat.

Koninginnedag Festival

In de Effenaar kun je terecht voor een upcoming bands en talentvolle locals. De line-up is breed en gevarieerd, maar voor grote namen hoef je niet naar dit festival te komen. Mama rosin, Rats on Rafts, La Kinky Beat en Jaya The Cat zijn de artiesten die dit jaar op het podium staan. De zalen gaan om 13.30 uur open en de toegang is gratis.

Extrema

Als voorproefje op het nieuwe Extrema Outdoor concept, organiseert Extrema dit jaar ook Koninginnedag- en nacht feesten op het Stationsplein in Eindhoven. Van 12.00 tot 21.30 uur kan je losgaan op Sunnery James, Gregor Salto, Kraak & Smaak en meer.