In tegenstelling tot de Koninginnenach, wordt Koninginnedag in Den Haag een stuk minder uitbundig gevierd. Overdag is er niet veel te doen, voor een echt feestje zal je op de avond van 29 april al de stad in moeten duiken! Ik heb de activiteiten in Den Haag van Koninginnedag 2012 voor jou op een rijtje gezet.

Save The Queen Fest

Mensen die na Koninginnenach nog niet zijn uitgefeest, kunnen op 30 april naar het Musicon in Den Haag. Save The Queen Fest is een van de weinige events in Den Haag tijdens Koninginnedag. Dit indoor festival is met dj’s als As Prayers Fail, Give em blood, Barren Grounds, Homeward Betra, The Hatred en New World Disorder een feest dat je niet mag missen als hardcore liefhebber. Het event begint om 14.30 uur en gaat door tot 01.00 uur. De entree bedraagt s’ middags €5 en na 18.00 uur €7.

Living Statue Festival

HaagschEntree Kleinkunstenaars en amateur artiesten kunnen op de Herengracht, Korte Poten en Korte Houtstraat hun talenten tonen aan het grote publiek. De beginnende artiesten kunnen op het podium hun act uitvoeren en worden vervolgens beoordeeld door een echte vakjury. Heb jij geen talent of een beetje podiumvrees? Kom dan naar het HaagschEntree om naar alle optredens te kijken!