Een foto die Rihanna gister van zichzelf online plaatste lijkt voor veel ophef te zorgen. De superster is hier namelijk snuivend te zien. Maar is Rihanna wel echt aan de drugs?

Rihanna is de laatste tijd erg fanatiek met het posten van allerlei foto’s op social media, maar haar kiekje van afgelopen dinsdagnacht waarop we haar aan de drugs zien was wel heel erg. Ze was aan het feesten met Kate Perry toen ze een foto plaatste op Instagram van zichzelf cokesnuivend van het hoofd van haar bodyguard.

Instagram is een app waarmee je een foto maakt, plaatst en deelt met heel de wereld. Alleen vraag ik me af of er überhaupt een beroemdheid is die serieus een afbeelding van zichzelf aan de cocaïne online zou zetten. Om eerlijk te zijn denk ik dus niet dat het echt om drugs gaat, maar eerder dat het om een slechte grap of om een schreeuw om aandacht. Als het dit laatste is geweest heeft Rihanna haar doel bereikt. Want haar fans delen het massaal via internet, overal duikt de foto op en iedereen schrijft erover.

Foto via Instagram