Tijdens Koninginnenacht hoef je niet per se naar de Randstad voor een leuke avond. Je kunt in Eindhoven ook terecht voor events met veel Brabantse gezelligheid! Hier vind je de vetste Koninginnenacht feesten van 2012 in Eindhoven.

Majestic Dance Event

Op het Stadhuisplein in Eindhoven moet je zijn voor één van de grootste outdoor feesten van Koninginnenacht. Van 17.00 tot 23.00 uur gaan 50.000 man los op de beats van Kenneth G, DJ Jordy & Gerrit, Funkerman, Brainless, Chriz en Don Diablo.

Infusion – Queens Night

Infusion is voor dance liefhebbers the place to be op 29 april. Aan de line-up te zien staat het Beursgebouw van Eindhoven met Koninginnenacht op zijn kop! Van 21.00 tot 05.00 uur kan je losgaan op Quintino, Gregor Salto Sidney Samson, Billy the Klit en Shermanology. De tickets kosten €31,50.

Queensscore

Van 21.00 tot 04.00 uur kan je in Dynamo terecht voor een hardcorefeest. De line-up bestaat uit Quickswitch ,Antrax, Endymion, Future, Profreaks, Sceletor, Partyraiser, Maximize en Black Dahlia. De entree van het feest bedraagt €12,50.

Extrema’s Queen’s Night

Als voorproefje op het nieuwe Extrema Outdoor concept, organiseert Extrema dit jaar ook een Koninginnedag- en nacht event op het Stationsplein in Eindhoven. 29 april staat het feest met The Longmen, Dem Slackers en Mighty Fools in het teken van rauwe en stoere kant van de dancescene. Het event duurt van 17.00 tot 23.00 uur.