Volgens het Amerikaanse tijdschrift Time behoort Adele tot een van de meest gezaghebbende mensen ter wereld. De Britse zangeres heeft namelijk een plekje gekregen in de top 100 invloedrijkste personen van Time.

Adele heeft in 1 jaar tijd 4 miljoen exemplaren van het album 21 verkocht en 6 Grammy Awards binnengesleept. Ook werd de 23-jarige zangeres vorige week, door The Sunday Times, benoemd tot de rijkste jonge muzikant. Door haar succesvolle jaar heeft ze een plek in de top 100 invloedrijke personen van Time veroverd.

Celebs in de lijst

De top 100 wordt jaarlijks samengesteld op basis van een peiling onder de lezers. Volgens Radhika Jones van Time Magazine is Adele, net als vele anderen, in de lijst terechtgekomen vanwege haar rol als stijlicoon.

De Britste staat op nummer 96. Daarmee is ze 88 plekken verwijderd van Rihanna die op nummer 7 staat. Ook Pippa Middleton en voetballer Lionel Messie zijn, net als Adele, nieuwkomers van de lijst. Op nummer 1 staat de basketballer Jeremy Lin.