Den Haag is niet de enige plek waar de avond voor Koninginnedag grootst gevierd wordt. Naast de populaire vrijmarkt die op zondagavond al begint, heeft Utrecht ook een paar vette feesten op het programma staan. Ik heb mijn favorieten Koninginnacht feesten van 2012 in Utrecht voor jou op een rijtje gezet!

Super Sunday Queensnight Special

Central Studio’s in Utrecht is op 29 april the place to be. Er zijn 2 zalen geopend waar de populairste dj’s van eigen bodem zullen draaien. De ijzersterke line-up bestaat onder andere uit Sidney Samson, The Partysquad, Billy the Klit, Vato Gonzalez, Luciën Foort, Roog, Quintino en Nicky Romero. Dit feest wil ik zeker niet missen! Het feest begint om 22.00 uur en kost €29,50.

Op Het Plein: Qnight

In het Festivalpark Vredenburg Leidsche Rijn is het uitdoor festival Qnight. Pete Bandit & Jason Shae, Bart Skils, Steve Rachmad, Anton Pieëte en Wouter de Moor trappen het Oranjefeest af. Het feest gaat 18.00 van start en eindigt om 01.00 uur. De entree van het festival is gratis.

Qnight hosted by Subculture

Qnight hosted by Subculture wordt door hetzelfde bureau georganiseerd als Op Het Plein: Qnight. Dit technofeest is wat kleinschaliger en heeft, met de locatie op Wijde Begijneplein, een intiemere setting. Hier kun je van 18.00 tot 02.00 uur losgaan op de muziek van Neal Evans, Erik Heijting, Bas struik en Dimzen. De entree is hier ook gratis!