Met Koninginnenacht is er op straat niet veel te beleven in Rotterdam. Wel zijn er een aantal Discotheken die vette feesten organiseren. Ik heb de leukste feesten van Koninginnennacht 2012 van Rotterdam voor jou op een rijtje gezet.

Superzondag Queensnight Edition

In Club Cinéma kun je op 29 april terecht voor een gezellig housefeest. Je kunt van 20.00 tot 04.00 uur losgaan op de beats van Baggi begovic, Marc MacRowland en MC Dirty B. De kaarten voor deze avond kosten €10.

Stout!

Het stoutste feestje van Rotterdam wordt met Koninginnenacht nog stouter! De muziek wordt verzorgd door Motafied Beatz, Mike Swith, Fasta en Les Rowness. Daarnaast is ook ex GTST actrice Fajah Lourens aanwezig. Het feest vindt plaats in de Thalia Lounge. Voor €15 kan je tickets scoren in de voorverkoop. De deuren gaan open om 23.00 uur en om 05.00 uur is het afgelopen.

G.L.I.T.C.H

Op 29 april is in Off-Corso het meest foute feest van heel Rotterdam, namelijk G.L.I.T.C.H. Over the top, nepwimpers, glitters en veren. Dat zijn de kernwoorden van het extravagante feest. Verkleed je als diva, bunny, queen, Barbie of Ken en ga los op het meest spectaculaire Koninginnenacht feestje van Rotterdam! Het event duurt van 20.00 tot 01.00 uur. De tickets kosten €10 in de voorverkoop.