Barbie krijgt er maar geen genoeg van en komt, na de reality soap Barbie’s Bruiloft, in de zomer weer op televisie met een serie over haar zwangerschap. Gister werd in de laatste aflevering van Barbies Bruiloft bekend gemaakt dat de Haagse blondine zwanger is van een meisje.

De hoogblonde Hagenees Barbie is erg blij dat ze een meisje krijgt. Eerder liet Samantha bij RTL Boulevard al weten dat ze graag een meisje wil: “Ik zou een meisje wel leuk vinden, omdat ik zo gek ben op roze.” Ook haar kersverse man Michael is blij dat hij een dochtertje krijgt. Anders zou hij, naar eigen zeggen, met een chagrijnige Samantha thuis gezeten hebben.

Platte televisie

Nadat Barbie 3 seizoenen feestend en dronken op tv te zien was, worden er nu reality series gemaakt over het burgerlijke leven van het Haagse feestbeest. Plat vermaak en programma’s met weinig inhoud lijken goed te scoren op de Nederlandse buis. Barbies Bruiloft trok namelijk 664.000 tot 874.000 kijkers op een avond. Dit moet wel de reden zijn dat RTL5 weer met een serie van Barbie komt aanzetten, want kwalitatieve televisie is het niet.

Vanaf augustus 2012 kunnen we weer een kijkje nemen in het privéleven van Barbie en haar zwangerschap op de voet volgen. Persoonlijk zit ik niet te wachten op nog een serie over de Haagse blondine. Maar misschien ga ik, net als die andere nieuwsgierige Nederlanders, toch stiekem een paar afleveringen kijken.