Amsterdam is ieder jaar op 29 en 30 april the place to be. Hoewel op Koninginnedag het feest voornamelijk buiten plaatsvindt, zijn de feestjes op Koninginnenacht in discotheken en clubs te vinden. Ik heb de leukste feesten van Koningennacht 2012 in Amsterdam voor jou op een rijtje gezet!

Sounds From The Loft Live

Voor een outdoor festival moet je op 29 april om 20.00 uur op het Amstelveld zijn. De line-up bestaat uit allemaal live bandjes die worden ondersteund door dj’s. Charlie Luske, Eric Barkman, MC Nova en Sander Hucke zullen onder andere op het podium staan.

Blackout – Q-Night

Op 29 april is er een Q-Night editie van Blackout op een van de mooiste locaties van Amsterdam, namelijk het MC Theater. Net als de locatie, is de line-up ook super. Dj’s als Tensnake, Jackmaster, Benoit & Sergio, Casper Tielrooij en Thomas Martojo zullen het MC Theater van 23.00 tot 07.00 uur op zijn kop zetten. De kaarten voor dit feest kosten €18.

Defected Qnight – AIR 2YR

Tijdens Koninginnenacht bestaat nachtclub Air op het Remdbrandtplein 2 jaar. Genoeg redenen voor een supervet feestje! Dimitri From Paris, Sandy Rivera, Julien Chaptal en Franky Rizardo nemen plaats achter de draaitafel. Voor €22,50 kan je kaarten kopen in de voorverkoop.

I amtechno Queen’s Night

Technoliefhebbers kunnen op 29 april naar HEM Kelder in Amsterdam. Joel Mull, Kevin Arnemann en Zoutman zullen technobeats uit de speakers laten knallen. De kaarten kosten €15 en het feest duurt maar liefst tot 08.00 uur!