Pippa Middleton heeft een erg rare manier gevonden om aan de paparazzi te laten weten dat ze geen aandacht van hun wil. Een vriend van Pippa Middleton richtte namelijk een geweer op de fotograaf om te laten merken dat zijn aandacht niet op prijs werd gesteld. 

Pippa Middleton was afgelopen weekend in Parijs voor een verjaardag van een vriend. Ze zat samen met hem en twee andere mannen in een auto, toen ze lastig gevallen werd gevallen door de pers. Een van haar vrienden vond het zo vervelend dat hij een pistool omhoog hield en het op de fotograaf richtte. Dat Pippa Middleton dit niet erg vond bleek uit de glimlach op haar gezicht toen het geweer te voorschijn kwam.

Ik weet natuurlijk niet hoe het is om lastig gevallen te worden door de pers, alleen lijkt het trekken van een geweer me wel wat overdreven. Sowieso is het ook niet heel slim, het is namelijk wettelijk verboden om een pistool in je bezit te hebben. Als het blijkt dat het om een echt revolver ging kunnen Pippa Middleton en haar vrienden allemaal worden vervolgd en veroordeeld worden tot zeven jaar gevangenisstraf! Ook als het om een nep geweer gaat staat hun waarschijnlijk een straf te wachten.

 Foto via PRphotos