In de serie Glee spelen Lea Michelle en Cory Monteith het verliefde koppel Rachel en Finn. Alleen in de echte wereld lijken de vonken er ook er ook vanaf te vliegen. Lea Michele en Cory Monteith zijn namelijk een stelletje!

Er gaan al langer geruchten dat de twee Gleesterren Lea Michele en Cory Monteith aan het daten zijn, maar afgelopen weekend kwamen ze er ook eindelijk voor uit. Ze werden zoenend gespot tijdens het Coachelle Music Festival. Ook op Twitter houden ze het niet stil. Zo twitterde Lea dat ze een erg sexy Canadees zag met een tribal armband, waarmee ze haar kersverse lover bedoelt.

Zelf kijk ik geen Glee, maar het verbaast me niet dat er weer een stelletje uit een serie ontstaat. Serena en Dan uit Gossip Girl waren een tijdje terug een koppel en Nina Dobrev en Ian Somerhalder uit The Vampire Diaries hebben een relatie. Wat me wel opvalt, is dat het meestal niet lang stand houdt. Hoe lang denk jij dat Lea Michele en Cory Monteith een stelletje blijven?