Ze zijn bloedmooi, hebben een strak lichaam, alle mannen vinden ze knap en ieder meisje is jaloers op ze; de Angels van Victoria’s Secret.  Maar de onderstaande foto laat zien dat de Victoria’s Secret modellen zonder Photoshop een stuk minder mooi zijn.

Op de foto zie je de Angels Alessandra Ambrosio, Brooklyn Decker, die op deze foto net bevallen is, en plussize model Crystal Renn. De modellen zijn hier op St. Barts voor een fotoshoot. De twee rechter dames, die er op foto’s altijd superstrak uitzien, zien er hier een stuk minder jaloersmakend uit. Zonder behulp van Photoshop zijn de Victora’s Secret modellen dus een stuk minder sexy.

De Angels zijn niet de enige modellen die mooier gemaakt worden. Ook de modellen van Louis Vuitton zijn in het echt geen natuurlijke schoonheden. Zonder make-up zullen de meeste mannen hun hoofd niet omdraaien voor deze dames, maar nadat ze onder handen zijn genomen door de visagisten zijn het echte beauty’s.