Ben jij een grote Gaga fan? Dan moet je zeker even verder lezen, want Lady Gaga geeft een tour door Europa en natuurlijk geeft ze ook een concert in Amsterdam.

Lady Gaga gaat door Europa, Australië, en Azië touren. In 2013 gaat ze naar Latijns en Noord Amerika voor haar Born This Way Ball Tour. Gelukkig hoeven wij niet zolang te wachten, want op 17 september geeft Lady Gaga een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Ook kun je op 29 september naar Antwerpen om haar show te bekijken.

Kaarten

Maar wees er wel snel bij voor een kaartje. De tickets voor het vorige optreden van de zangeres in Antwerpen waren zo snel uitverkocht, dat er een tweede concert moest worden ingelast. Als je een American Express kaart hebt kun je de kaarten kopen vanaf 11 april. De rest van de kaarten zijn te koop vanaf 16 april. De prijzen liggen tussen de 55 en 90 euro.

Vanaf vrijdag 13 april kun je de kaarten kopen voor het optreden in Antwerpen. De kaarten kosten tussen de 45 en 90 euro. Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd welke outfits lady gaga aan gaat trekken voor dit concert.

Foto via PRPhotos