Wil jij na een zware week lekker losgaan in het weekend? Maar ga jij liever naar een leuk housefeest dan naar de kroeg om de hoek? Bekijk dan deze uitgaansagenda. Ik heb namelijk de leukste dance feesten van april 2012 voor jou op een rijtje gezet!

O.W.A.P 25 Years of House

Voor echte houseliefhebbers is de Westergasfabriek in Amsterdam op goede vrijdag the place to be. O.W.A.P wordt deze keer groots uitgepakt omdat het feest 25 jaar bestaat.  Aan de line-up te zien belooft het een onvergetelijk feest te worden waarbij je tot in de vroege uurtjes helemaal los kan gaan.

Plaats: Westergasfabriek Amsterdam
Datum: vrijdag 6 april
Tijd: 22.00 – 07.00 uur
Line-up: Lil’ Louis, Derrick May, Todd Terry, Remy en Risksoundsystem
Prijs: €39,95

Gossip XXL

De beste dj’s van Nederlandse bodem verzamelen zich op zaterdag 7 april in de Heineken Music Hall voor de grootste editie van Gossip XXL. Dit feest mag je niet missen!

Plaats: Heineken Music Hall Amsterdam
Amsterdam Tijd: 22.00 tot 07.00 uur
Datum: zaterdag 7 april Line-up: Bob Sinclar, Roog, Sidney Samson, Don Diablo, Lucien Foort, Funkerman, The Partysquad, D-Rashid, Bassjacker, Michael Mendoza en meer
Prijs: €20

Decisions – The Ultimate Edition

De feesten van Decisions zijn inmiddels een begrip binnen de housescene. Het is een speciale editie en daarom zit het feest vol met verassingen. Een onvergetelijke avond wordt gegarandeerd!

Plaats: North Sea Venue Zaandam
Datum: zaterdag 14 april
Tijd: 22.00 – 06.00 uur
Line-up: Cor Fijneman, Delirious, E-Quake, Louk, Alfredo Da Matta en meer
Prijs: €25,50

Mysterious

Na het grote succes van de eerste editie, waar maar liefst 4.000 bezoekers op af kwamen, zal Mysterious op zaterdag 28 april vervolgd worden. Bij The Mysterious Contineus zullen er beats van grote dj’s als Quintino, Roog en Sandro Silva uit de speakers knallen. Houd dus maar een plekje vrij in jouw agenda want dit feest mag je niet missen!

Plaats: Maassilo Rotterdam
Datum: zaterdag 28 april
Tijd: 23.00 – 07.00 uur
Line-up: Shermanology, Quintino, Gregor Salto, Roog, Marc MacRowland, Sandro Silva, The Flexican, Oliver Twizt, Stefan Vilijn, Michael Mendoza, Roul and Doors, Motafied Beatz, Undercontrol en meer
Prijs: €17,50 in de voorverkoop en €25 aan de deur