In tram 16 in Den Haag is gister een doof meisje door een vrouw mishandeld. Dit kwam waarschijnlijk doordat ze in gebarentaal sprak met haar zus.

Een vrouw heeft gister een 19-jarig doof meisje in de tram in Den Haag mishandeld. De oudere vrouw dacht namelijk dat Melek Gore gekke bekken naar haar aan het trekken was. Toen haar zus aan de vrouw probeerde uit te leggen dat het om gebarentaal ging wou ze niet luisteren en sloeg ze het dove meisje een paar keer. Vervolgens stapte ze uit op het Spui.

Volgens Omroep West is de gewelddadige vrouw tussen de 40 en 50 jaar oud, droeg ze een spijkerjasje en heeft ze donkerblond haar. De politie is nog op zoek naar getuigen. Het dove meisje durft nu niet meer met de trein te reizen en volgens haar moeder heeft Melek een hersenschudding opgelopen.

Foto via Google Streetview