Robbie Williams heeft bekend gemaakt dat hij vader wordt. Zijn vrouw Ayda is in verwachting van hun eerste kindje.

“We had sex! It works!” plaatste de 38-jarige zanger eerder deze week op zijn blog. Robbie Williams is apentrots dat hij vader wordt. Want hij en zijn 32 jaar oude vrouw probeerde al een tijdje om een gezin te vormen, maar nu is het dan eindelijk gelukt.

Ook schreef Robbie dat hij moest huilen toen hij de scans van de baby zag en zelfs bij babyreclames hield hij het niet droog. In een interview met Daily Mirror vertelde de zanger dat het hem niet uitmaakt of het een jongen of een meisje wordt. Hij zei ook dat hij zijn kind gaat opvoeden in Amerika, maar wil dat het een Engels accent krijgt.

Mee op tour

Toch heeft Robbie weinig tijd om van de roze wolk te genieten, hij gaat net een drukke periode in. Hij heeft een nieuw album gemaakt en gaat binnenkort op tour. Maar hij heeft al gezegd dat als zijn kind geboren wordt, de baby gewoon meegaat.

Foto via Facebook Robbie Williams