Het nieuwste en hotste Hollywood koppel blijkt toch geen feit! Rihanna heeft namelijk laten weten dat zij en Ashton Kutcher geen stel zijn.

Het gerucht dat Rihanna en Ashton Kutcher een relatie hebben gaat al een tijdje rond, maar de zangeres heeft tijdens een persconferentie, van haar eerste film Battleship, gezegd dit niet zo is. Een journalist vroeg Riri hoe het zit tussen haar en Ashton, waarop zij antwoordde: “Wat een teleurstellende vraag! Ik ben nog steeds gelukkig en vrijgezel, als dat is wat je wilt weten.”

Ondanks dat Rihanna de geruchten ontkent, wordt er toch gefluisterd dat zij en Ashton al 8 weken daten en zelfs samen op vakantie zijn geweest. Dit zou overigens ook goed verklaren waarom zij diep in de nacht bij het thuis van de acteur werd gespot. Kortom, zou er dan toch iets moois opbloeien?

Foto via PRPhotos