Het gerucht ging al even rond, maar is nu officieel bevestigd. Katy Perry en Baptiste Giabiconi zijn een koppel.

Katy Perry en Baptiste Giabiconi werden tijdens de Parijs Fashion Week regelmatig samen gespot en sindsdien gaat het verhaal dat de zangeres en het model het wel erg goed met elkaar kunnen vinden. De woordvoerder van Baptiste heeft nu eindelijk zijn mond open getrokken en gezegd dat Katy Perry en Baptiste Giabiconi een koppel zijn. “Het is nieuw, ze proberen het uit, maar ze brengen heel veel tijd met elkaar door,” liet hij weten aan de New York Post.

Kortom, het begint er verdacht veel op te lijken dat de droom van Baptiste Giabiconi werkelijk uitkomt. Het model heeft namelijk ooit laten weten dolgraag te willen trouwen met Katy Perry, die toen nog samen was met Russell Brand. Oké, misschien is het nu nog een beetje vroeg om al over een huwelijk te beginnen, maar Baptiste denkt er al wel over na om te verhuizen naar Los Angeles om zo dichter bij Katy te zijn.

Foto’s via PR Photos