Het is duidelijk dat het weer lente is, want Hollywood zit niet stil op liefdesgebied. Horen we eerst dat er misschien wel iets opbloeit tussen Johnny Depp en Ashley Olsen nu gaat het gerucht dat Rihanna en Ashton Kutcher een stel zijn!

Sinds zijn scheiding met Demi Moore heeft Ashton Kutcher niet stilgezeten. Zo werd hij gezien met verschilde dames aan zijn zijde en ging het verhaal dat hij een relatie had met Lorene Scafaria. Maar Ashton Kutcher zou nu zijn pijlen hebben gericht op niemand minder dan Rihanna.

Nachtelijk bezoek

Rihanna bracht volgens de website TMZ gisteren een boekje aan het huis van Ashton Kutcher. De zangeres arriveerde om middernacht en ging er rond 4 uur ‘s nachts weer vandoor. Op zich is dit al een beetje verdacht tijdstip voor een bezoek en daarnaast deed Rihanna ook nog eens heel veel moeite om de fotografen te ontlopen.

Natuurlijk wilden zowel Rihanna en Ashton Kutcher niets kwijt over hun nachtelijke avontuur. Maar waar rook is, is vuur. Kortom, het zal mij niets verbazen als er inderdaad iets moois opbloeit.

Foto’s via PRPhotos