Hoewel de breuk tussen Johnny Depp en Vanessa Paradis nooit officieel is bevestigd, lijkt het erop dat de acteur zijn leven weer oppakt. Het gerucht gaat namelijk dat Johnny Depp een affaire heeft met Ashley Olsen.

In Hollywood gaat al een tijd het verhaal dat Johnny Depp en Vanessa Paradis relatieproblemen hebben. Ondanks dat de acteur claimt nog altijd gelukkig getrouwd te zijn met zijn vrouw, denkt het blad Touch Weekly daar toch heel anders over. Zij zeggen dat Johnny Depp een affaire heeft met Ashley Olsen.

De acteur werd namelijk gesnapt toen hij uit het appartementengebouw van Ashley Olsen glipte. Johnny zou de nacht bij haar hebben doorgebracht na een feetje bij haar thuis. Volgens verschillende bronnen zijn ze dan ook meer dan alleen vrienden. “Het leek erop dat hij als meer dan een gewone vriend aanwezig was. Op een gegeven moment werd het stil in haar appartement, alsof het feest voorbij was. Maar pas vele uren later sloop Johnny er vandoor,” liet een bron weten.

Foto via PRPhotos