Er gebeuren dagelijks talloze wetsovertredingen, maar als het bekende personen zijn trekken zij alle media-aandacht en kunnen wij allemaal meekijken. Hieronder vind je 5 celebrities die de wet hebben overtreden.

Celebrities die de wet overtreden kunnen gedag zeggen tegen een mooie CV, want opgepakt wegens drugsbezit of mishandeling zal vast niet leuk in het lijstje staan. Sterren zoals Lindsay Lohan, Paris Hilton, Chris Brown, Snookie en Chase Crawford behoren tot het rijtje van wetovertreders.

Lindsay Lohan


Het nieuws over Lindsay Lohan blijft maar komen. Op dit moment komt Lindsay Lohan op nummer 1 als het gaat om de wet overtreden. Zo heeft zij een dure ketting bij een juwelier gestolen en heeft ze daarvoor niet genoeg vrijwilligerswerk gedaan. Na talloze bezoekjes bij de rechtbank heeft zij toch even in de gevangenis gezeten.

Paris Hilton


Ook Paris Hilton was hot nieuws toen zij de gevangenis in moest. Haar overtredingen gingen onder meer over haar rijgedrag. Zo heeft ze gereden onder invloed, zonder rijbewijs en vergeet ze weleens de lichten van haar auto aan te zetten

Chris Brown


Chris Brown was niet goed voor zijn toenmalige vriendin Rihanna. Hij werd aangeklaagd voor mishandeling en het uiten van bedreigingen. De gevangenis moest hij niet in, maar hij kreeg wel een taakstraf opgelegd en een voorwaardelijke straf onder toezicht voor zware mishandeling.

Snooki


Snooki, wat moeten we toch met haar? Het feestbeest uit Jersey Shore is opgepakt wegens dronkenschap in het openbaar.

Chase Crawford


Chase Crawford was in bezit van marihuana en kreeg een taakstraf opgelegd. Hij is eerder een bad boy dan een Gossip Boy!

Wie mis jij in het rijtje van celebrity wetovertreders?

Foto’s via Weheartit, Wenn, Thesmokinggun, Huffingtonpost, Zimbio, Thefablife en Starcasm