De anders zo aandachtsgeile Lady Gaga heeft het even helemaal gehad met de media. De zangeres kiest dan ook even voor een mediastilte.

Lady Gaga heeft aangekondigd dat ze een mediastilte inlast. En zoals we dat van de zangeres gewend zijn doet ze dat maar al te graag met een hoop bombarie. Zo onthulde ze haar mediastilte namelijk heel symbolisch in een interview met Oprah Winfrey.

Media niets te zeggen

Voor het interview, dat volgende weekeinde wordt uitgezonden door Contactmusic, ging Oprah langs bij het familiehuis van Lady Gaga in New York. Samen met haar moeder vertelde de zangeres dat ze de media even niets meer te zeggen heeft. “Met uitzondering van dit interview, ben ik van plan om een tijd met niemand te praten. Geen pers en geen televisie. Als mijn moeder belt en zegt ‘Heb je dit gehoord…’ dan breek ik haar af,” zegt Lady Gaga.

Maar dat is hoogstwaarschijnlijk geeneens nodig. Want het doet Lady Gaga toch niet veel wat de media over haar schrijft. Want haar klinkklare antwoord luide: “Ik lees het verdomme toch niet.”

Foto’s via PRPhotos