Er zijn naaktfoto’s Heather Morris uit Glee uitgelekt. Kortom, de actrice lijkt toch meer op haar alter ego Brittany S. Pierce, want ze heeft duidelijk niets geleerd van alle collega’s die haar voorgingen.

Heather Morris maakten de naaktfoto’s met maar mobiele telefoon. Helaas werd de mobiel van de Glee actrice gehackt en zwerven de foto’s nu rond op het internet. Op de kiekjes zien we Heather Morris gekleed in de Slave 4 U outfit van de Britney Spears aflevering van Glee. Verder zitten er een aantal foto’s bij waarop een vrouw, die verdacht veel op Heather lijkt, compleet naakt is.

De persagent van Heather Morris wilde niet bevestigen of het daadwerkelijk de actrice is op de naaktfoto’s. Ik heb het vermoeden van wel. Want dit is niet de eerste keer dat Heather uit de kleren gaat. Voordat zij bekend werd met Glee heeft ze ook al naaktfoto’s laten maken.