Ashley en Mary-Kate Olsen houden het voor gezien. Want de 25-jarige Olsen tweeling stopt namelijk met acteren.

Net nu de acteercarrière van Elizabeth Olsen een beetje van de grond komt, hebben haar oudere tweelingzussen aan Britse Elle laten weten te stoppen met acteren. De meiden willen zich volledig richten op hun modelabels Elizabeth & James en The Row.

In het magazine vertelt de tweeling dat hun hart bij mode ligt en niet bij acteren. “Ik wil niet meer alleen een mooi gezichtje zijn. Dat heb ik al gedaan. Nu is het belangrijk en bevrijdend om aan de andere kant van de lens te staan. Ik wil niet meer in het middelpunt van de belangstelling staan. Het wil niet zeggen dat ik geen interesse meer heb voor Hollywood. Ik houd van de mensen die er werken en van de mogelijkheden die het biedt, maar als ik er ooit terugkeer, zal het niet als actrice zijn,” zegt Mary-Kate.

Laatste film

Op zich is het niet heel verbazingwekkend dat de Olsen tweeling stopt met acteren. De afgelopen jaren hebben ze immers genoeg geld verdiend om de rest van hun leven niet meer te hoeven werken. Overigens schitterde Mary-Kate in 2004, in de film New York Minute, voor de laatste keer op het witte doek. Ashley hield het wel wat langer vol. Zij was vorig jaar nog te zien in Beastly.