Beroemde mensen zijn uiteindelijk ook maar normale mensen. Maar wat zouden celebrities doen als zij niet beroemd waren? Dan zouden zij jouw leraar, party planner of frietjesbakker kunnen zijn.

Justin Bieber


Als Justin Bieber niet door Usher was ontdekt en één van de grootste popidolen van nu, zou hij waarschijnlijk bij de McDonald’s hebben gewerkt. Fritessaus erbij?

Britney Spears


Britney Spears houdt van kinderen en daarom zou zij een geschiedenis lerares willen zijn als ze geen popster was. Ze zou zich specialiseren in geschiedenis en veel lezen. Ik denk dat vele jongens Britney als favoriete lerares zouden hebben als dat zo was!

Jennifer Anniston


Jennifer Anniston zou als party planner aan de slag zijn gegaan als zij geen actrice was. Ze vindt het namelijk leuk om een feestje te organiseren, mensen bij elkaar te brengen en om het eten voor te breiden. Een carrière als dokter zou ze deprimerend vinden en liever aan professionals overlaten.

Ryan Reynolds


Ryan Reynolds zou lid zijn geweest van de federale nationale politie van Canada, net zoals zijn vader. Ik zie hem toch liever als een acteur dan in een Canadees politiepak!

Taylor Swift


Zangeres Taylor Swift zou iets willen doen wat creatief is, zoals advertenties en campagnes bedenken. Ik denk dat zij wel in de reclame wereld past, haar songteksten zijn zelf ook vaak creatief in elkaar gezet.

Selena Gomez


Als Selena Gomez houdt ervan om Italiaanse gerechten te maken. Als ze geen zangeres of actrice was, zou ze willen studeren en een chef kok willen zijn.

Als deze celebrities een ander beroep hadden genomen, dan hadden wij ze waarschijnlijk nooit in films, op televisie en op internet gezien. Hadden jullie deze beroepen verwacht?

Foto’s via PRphotos, Mcdonalds, Freakingnews, Policeyouth, Businessweek en Lentina