Atomic Kitten was een populaire Britse meidengroep, die door de jaren heen vele hits heeft gescoord. Het trio had wereldwijd veel succes, stonden maar liefst 3 keer op nummer 1 in de hitlijsten en hun beide albums zijn zelfs platina geworden. Afgezien van een paar optredens hier en daar, hebben we weinig meer gehoord over het drietal. Hoe gaat het nu met Atomic Kitten?

De Britse meidengroep Atomic Kitten brachten in 1999 hun eerste hit uit. De band bestond uit het trio Natasha Hamilton, Liz McClarnon en Jenny Frost. Na hun Ladies Night tour, maakte de band in 2004 bekend een lange break in te lassen. Hoewel de band nooit officieel uit elkaar is gegaan, is het sindsdien erg stil rond de meidengroep. Maar hoe ziet hun leven eruit na Atomic Kitten?

Natasha Hamilton


Natasha Hamilton, de leadzangeres, wilde graag na Atomic Kitten zich gaan richten op haar solo carrière. Echter heeft ze nog nooit een nummer uitgebracht. Wel stond er een nieuwe single gepland rond oktober 2010, maar vanwege haar derde zwangerschap werd dit uitgesteld. Verder heeft Natasha nog wel een paar rollen gehad in diverse musicals.

Liz McClarnon


In tegenstelling tot Natasha, heeft Liz McClarnon wel na Atomic Kitten een aantal singles uitgebracht. Na vele pogingen, was dit geen succes. Naast zingen, was Liz ook vaak te zien in diverse televisie programma’s en was ze ook nog presentatrice van het succesvolle programma Hotter than my daughter. Afgelopen jaar speelde ze ook nog in de musical Legally Blond.

Jenny Frost


Jenny Frost voegde zich pas in 2001 bij de groep, nadat ze inviel voor Kerry Katano. Net zoals de 2 andere bandleden, heeft ook Jenny een eigen single uitgebracht. Dit nummer bereikte net niet de top 40. In 2009 besloot ze haar muzikale carrière alleen te beperken tot Atomic Kitten. Verder heeft Jenny nog een aantal programma’s gepresenteerd, waar onder het Celebrity Big Brother.

Begin februari werd bekend gemaakt dat Atomic Kitten mee zou werken aan een nieuwe documentaire. Sindsdien gaan er weer hevige geruchten rond over een eventuele reünie. Voorlopig is er nog steeds niets bevestigd. Wel heeft Liz toegegeven dat ze er naar uit kijkt om weer met de hele groep op te gaan optreden.

Foto’s via PRphotos