Hoewel Nicole Polizzi het eerst in alle toonaarden ontkende, blijkt nu dat Snooki toch zwanger is. Althans dat beweert de New York Post.

Volgens de New York Post is Snooki al ruim 3 maanden zwanger. De vader van de baby van de 24-jarige Jersey Shore ster is haar vriend Jionni LaValle. Begin februari zei Snooki nog stelling in het programma ABC’s Good Morning America dat ze wel kinderen wil, maar nog niet in verwachting was.

Lucratieve deal

Snooki zou overigens van plan zijn een flink slaatje uit haar zwangerschap te slaan. Zo zou ze al lucratieve deal hebben gesloten met US Weekly. Het blad zou haar zwangerschap op de voorpagina mogen aankondigen.

Verder laat een bron weten dat MTV niet al te blij is met de zwangerschap van Snooki. De brunette werkt voor de zender namelijk samen met collega Jenni aan een nieuwe show en MTV is bang dat Snooki als toekomstige moeder een stuk minder losbandig is.

Foto via PRPhotos