Ryan Murphy, 1 van de makers van Glee, heeft een nieuw verhaal voor een film geschreven. In de muziekfilm zullen de grootste sterren spelen zoals Beyoncé, Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow en Reese Witherspoon.

De muziekfilm die One Hit Wonders gaat heten, gaat over 3 zussen die in de jaren 90 alle 3 een hit hebben gemaakt. Daarna is hun carrière gestopt. Om weer bekend te worden besluiten ze een groep te vormen en samen te gaan zingen. De drie zussen zullen gespeeld worden door de blondines Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow en Reese Witherspoon.

Daarnaast krijgt Andy Samberg niet alleen een rol in de film, hij mag ook de liedjes schrijven. Welke rol Andy en Beyonce zullen krijgen in de film is nog niet bekend. Gwyneth Paltrow zal samen met Ryan Murphy de film gaan regisseren. De 2 kennen elkaar al via Glee. Het idee om de muziekfilm te

Foto’s via Prphotos en A.M.P.A.S.