Er zijn foto’s opgedoken van Lady Gaga voordat ze een wereldster was. Op de foto’s is de zangeres 19 jaar oud en poseert ze in de woonkamer van haar ouders.

Op haar 19e werkte Lady Gaga, die toen nog Stefani Germanotta heten, als serveerster. De dag van de fotoshoot ontmoete ze de fotografe Malgorzata Saniewska. Malgorzata vond Lady Gaga het aardigste meisje ooit en wou daarom foto’s van haar maken. De foto’s zijn gemaakt bij Lady Gaga, die toen nog bij haar ouders woonde, in de huiskamer. Omdat ze als 19-jarige al bezig was met zingen zijn de foto’s gemaakt op haar eerste piano.

Op de foto’s is Lady Gaga een normaal meisje, met donkere haren en rustige make-up. Ze lijkt niet eens op de wereldster die ze nu is. Ik vind dat ze er leuk en onschuldig uitziet, maar ik denk niet dat ze ooit zo succesvol geworden zou zijn zonder haar rare outfits. De andere foto’s van 19-jarige Lady Gaga zijn hier te vinden.