De exen Rihanna en Chris Brown zijn samen de studio in gedoken. Ter ere van Rihanna’s 24e verjaardag hebben ze samengewerkt aan 2 remixen.

3 jaar geleden sloeg Chris Brown Rihanna nog het ziekenhuis in, maar ondertussen zijn ze gister weer met elkaar gespot op Rihanna’s verjaardagsfeest. Waardoor er geruchten gaan dat ze weer bij elkaar zijn.

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=MCclHlDPrag [/pro-player]

Daarnaast zijn ze ook samen de studio in gedoken om samen te werken aan 2 remixen. Rihanna zingt nu op het nummer Turn Up The Music van Chris Brown. En ja! Je hoort het goed! Rihanna zingt “I love you baby.’’

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=ypgXMcQNpdM [/pro-player]

Dat is niet het enige nummer wat geremixt is. Chris Brown is te horen in het nummer Brithday Cake van Rihanna. Hierin zingt hij: “Girl I wanna fuck you right now. Been a long time, I’ve been missing you body!”

Ik vind het dom van RIhanna dat ze weer zo goed met Chris Brown omgaat. Maar als Rihanna zich over de breuk tussen haar en Chris heen kan zetten, waarom ik dan niet.

Foto via PRPhotos