Een uitgehongerd 15-jarig Amerikaans meisje is uit de kelder van haar huis ontsnapt, nadat ze jaren lang opgesloten zat. Ze was opgesloten zonder eten of wc en woog nog maar 30 kg.

De vader en stiefmoeder van het 15-jarige meisjes hadden haar jaren lang opgesloten in de kelder van hun huis. Ze kreeg weinig eten en mocht niet naar de wc. Haar ouders dwongen haar om haar eigen uitwerpselen op te eten. Er was een alarm geïnstalleerd wat afging als ze naar boven probeerde te komen. Het meisje mocht ook niet naar school.

8-jarig kind

Eerder deze maand dreigde de stiefmoeder van het meisje om haar van de trap af te gooien. Ze is in haar pyjama uit het raam geklommen. Het meisje zat huilend op de stoep toen een man haar vond. Hij dacht dat ze nog maar 8 jaar was omdat ze zo uitgemergeld was.

Het meisje is door jeugdzorg opgevangen. Haar oudere stiefbroer is opgepakt, omdat hij zich niet aan de regels van de rechter had gehouden na zijn veroordeling. Er woonden nog 2 kinderen in het huis die ook door jeugdzorg opgevangen zijn. De vader en stiefmoeder van het meisje zijn gearresteerd.