Beroemd zijn is leuk, maar het heeft ook zijn keerzijde. Zo heeft een fan van Blake Lively een straatverbod gekregen, nadat hij had geprobeerd om met haar in contact te komen. Het werd nog enger, toen hij ook nog eens haar moeder ging lastigvallen.

Nadat haar moeder vele telefoontjes en e-mails had ontvangen, stapte Blake Lively naar de politie waardoor de fan, of beter gezegd stalker, nu een straatverbod heeft gekregen. Volgens de man had hij geen kwaad in zich, maar voelt hij zich spiritueel gebonden tot Blake. Sterker nog, hij beweerd op aarde te zijn gezet om haar te helpen met haar problemen!

Beschermengel

Via de New York Daily News liet hij weten het straatverbod onzin vindt. Hij beweert Blake alleen maar graag te willen spreken, om haar te beschermen. “Ik ken haar niet persoonlijk, maar toch ken ik haar, en ik wil haar niet dezelfde kant zien op gaan als Linsday Lohan. Ze lijkt me erg zelfdestructief,” vertelt de man.

Ondanks het straatverbod, wil hij Blake Lively nog steeds graag een keer spreken. Ik hoop voor Blake en haar moeder dat deze stalker hun nooit meer gaat lastigvallen. Wat een engerd!

Foto via PR photos