Britt Dekker heeft een twitterverbod gekregen van haar werkgever RTL. Het domme blondje zou te veel verklappen over haar nieuwe programma.

“Spannend… Zometeen naar Schiphol en dan 9 weken On The Road! Ik heb een twitterverbod gekregen, dus bij deze. Ik ga jullie missen,” twitterde Britt. Ze zou teveel verklappen over haar nieuwe programma, waarin Britt de hele wereld over reist.

Koffer inpakken

De woordvoeder van RTL vindt de uitspraak van Britt nogal overdreven. Volgens haar mag ze alleen niet meer twitteren over het programma. Zo liet Britt al weten dat ze wel wat problemen heeft gehad met haar koffer pakken. Ze heeft te weinig onderbroeken ingepakt en 6 mobieltjes. “Ja ik neem 6 telefoons mee want je kunt in poephutjes natuurlijk niet je mobiel opladen en ik kan niet zonder mijn vriendinnen!!,” twitterde Britt.

Ik vind het niet raar dat Britt niet alle geheimen van haar nieuwe programma mag verklappen. Ze zal toch niet over de hele wereld kunnen twitteren via haar telefoon.