Sinds 7 januari hebben we erop zitten wachten en nu is het dan eindelijk zover. Beyoncé heeft de eerste foto’s van baby Blue Ivy getoond.

Beyoncé en haar man Jay-Z hebben de eerste foto’s van hun baby Blue Ivy op internet geplaatst. Het stel koos er niet voor om de foto’s van hun pasgeboren dochtertje te verkopen, maar in plaats daarvan plaatsten de kersverse ouders hun foto’s via het Tmblr account Hello Blue Ivy Carter.


De foto’s zijn gemaakt in het Hill Hospital in New York, waar Blue Ivy op 7 januari werd geboren. Bij de kiekjes staat een tekst waarin de familie iedereen bedankt. “We willen onze vreugde graag met jullie delen. Bedankt dat jullie ons privacy hebben gegund tijdens dit mooie moment in ons leven.”

Nu de eerste oehs en aahs over deze schattige foto’s achter de rug zijn rust mij nog maar 1 vraag. Lijkt Blue Ivy op mama Beyoncé of toch op papa Jay-Z?

Foto’s via tumblr