Elke zaterdag uitgaan in de zelfde discotheek kan natuurlijk heel leuk zijn, maar iets anders is ook wel eens leuk. Ik heb de leukste discotheken voor je op een rijtje gezet.

Discotheek Time Out in Gemert


Time Out is de grootste discotheek van Nederland. Er kunnen ruim 5.000 mensen in. In de Time Out heb je meerdere zalen met verschillende muziekstijlen. Zo heb je bijvoorbeeld zalen met rock, apres ski of R&B. Ook heb je een pizzeria, snackbar en shoarmazaak in de discotheek. Je moet minimaal 16 jaar zijn om naar binnen te mogen. Op vrijdag is de club geopend van 22.00 tot 4.00 uur en op zaterdag van 22.00 tot 5.00 uur. Zorg wel dat je voor half 2 binnen bent, want dan sluiten de deuren.

Hollywood Music Hall in Rotterdam


Ook de discotheek Hollywood Music Hall heeft 3 verdiepingen en 7 zalen waar verschillende muziekstijlen worden gedraaid. Het is goed bereikbaar met het openbaarvervoer, maar er is ook een grote bewaakte parkeerplaats achter de discotheek. Hollywood Music Hall is van donderdag tot en met zaterdag geopend van 22.00 tot 5.00 uur. Je moet minimaal 16 zijn om binnen te komen. Entree prijzen liggen tussen de 5 en 9 euro en studenten mogen donderdagavond gratis naar binnen.

Brothers in Bunnik


Deze discotheek in de provincie Utrecht, heeft grote zalen en een balkon. De zalen van Brothers zijn creatief aangekleed. Geen enkele zaal lijkt op de ander.  Zo loop je van een moderne discotheek naar een klein kroegje. De tickets zijn in de voorverkoop vaak rond de 12,50 euro en aan de deur 15 euro. De discotheek is geopend van 22.00 tot 3.45 uur. De minimum leeftijd is 18 jaar.

Culture Club in Gent


Als je een kijkje over de grens wilt nemen raad ik je Culture Club aan. Het is een club met 3 verschillende zalen. De entree kost meestal rond de 5 euro en de minimale leeftijd is 18 jaar. De club noemt zichzelf fashionable en trendy. Ze gaan er vanuit dat de bezoekers van de discotheek er ook zo uit zien. Je kunt verwachten dat iedereen er de laatste mode draagt. Zo kun je naast het dansen dus ook naar de kleding van andere mensen kijken.

Café d’Anvers in Antwerpen


Mocht je een keer in Antwerpen zijn dan kun je Café d’Anvers echt niet voorbijlopen. In deze discotheek heb je een bewegende dansvloer met lichten er in en enorme ventilatoren die ervoor zorgen dat je het niet warm krijgt tijdens het dansen. De club is elke donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 23.00 tot 7.30 uur. Op donderdag moet je 16 zijn om binnen te komen en is de entree vaak gratis. Vrijdag en zaterdag is het 18+ en ligt de entree rond de 10 euro.