Glee is een succesvolle televisieserie en natuurlijk is het wel eens leuk om een aantal bekende gezichten in de show te zien. Zo ging er een hele aflevering over Britney Spears en tonen andere celebrities weer hun zangkunsten in Glee.

Britney Spears

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=86Xt3GAjATk&feature=related[/pro-player]
De Brittany/Britney aflevering was een ode aan Britney Spears. In de hele aflevering worden er oude liedjes van de popprincess gezongen. Ook komt Britney zelf kort voor in sommige scènes.

Charice Pempengco

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=PP7wDGU93Jk[/pro-player]
Charice speelt in het 2e seizoen van Glee een uitwisselingsstudent, genaamd Sunshine Corazon. Rachel Berry ziet haar als een concurrent en wilt zo snel mogelijk van haar af.

Gwyneth Paltrow

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=rOO-oCRGL3Q[/pro-player]
Gwyneth Paltrow is een invalsleerkracht op McKinley High. Ze neemt voor 1 dag de Glee club over als Wil Schuester ziek is.

John Stamos


John Stamos speelde de nieuwe vriend en daarna man van Emma Pilsbury. John speelde een tandarts, Carl Howell.

Olivia Newton-John

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=Xa5xlzSVzjI[/pro-player]
Olivia Newton-John, bekend van Grease was een jury bij een van de competities. Ook had Coach Sue Sylvester een videoclip op het nummer van Olivia Newton-John gemaakt en dit was een dikke hit op het internet geworden. Positieve reacties kreeg Sue er niet op, want de dochter van Olivia moest er bijvoorbeeld hard om lachen. Daarom wilde Olivia met Sue samenwerken en een videoclip schieten.

Ik ben benieuwd wie er nog in Glee gaat komen. Welke celebrities wil jij nog in Glee zien?