Bij Glee horen we veel covers, maar of ze leuk zijn mag jij bepalen in deze Hot of Not. Welke versie van Lucky is beter? Het origineel van Jason Mraz ft. Colbie Caillat of de Glee cover?

Quinn Fabray en Sam Evans

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=FO4cDJH9jWY [/pro-player]
Quinn Fabray en Sam Evans zingen samen in de klas het nummer Lucky. Terwijl Sam de snaren van de gitaar aanslaat, zorgt Quinn voor de goede akkoorden. Het stel ziet er verliefd uit en ze zingen dit overduidelijk voor elkaar.

Jason Mraz ft. Colbie Caillat

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=kJwdvNm8ieU&ob=av2n [/pro-player]Jason Mraz en Colbie Caillat zijn in deze videoclip niet samen te zien. Ze zijn beide op verschillende locaties en hebben als het ware niets met elkaar te maken. Jason is in een stad, terwijl Colbie aan het water zingt.

Ik vind de cover Hot, maar of het de origineel overtreft, dat vind ik erg lastig te bepalen. De vraag is nu of jij de Lucky cover van Glee Hot of Not vindt.

[bawlu_buttons]

Foto via Fox