Eerder schreef ik al over de jongens in Glee  en natuurlijk zijn er meer hoofdrolspelers. Hier vind je de rest van de jongens die in Glee voorkomen!

De een is een betere danser en de ander kan beter zingen. De Glee jongens hebben allemaal iets unieks en ieder van hen krijgt in de serie op zijn beurt een plaats in de spotlights.

Kurt Hummel


Kurt is een jongen die het erg te verduren heeft gehad in Glee. Als een jongen die homo is, werd hij niet altijd geaccepteerd. Hij werd op een gegeven moment zo erg gepest, dat hij naar een andere school ging. Wat Kurt speciaal maakt, is zijn hoge stem en zijn interesse voor mode. Een interessant type is hij zeker!

Noah Puckerman


Noah Puckerman, beter bekend als Puck, is een stoere vrouwenversierder in het eerste seizoen. Hij is de beste vriend van Finn Hudson en ook een football speler. Als blijkt dat Puck de toenmalige vriendin van Finn, zwanger heeft gemaakt is dat niet goed voor hun vriendschap. Puck is arrogant, maar tegelijkertijd ook erg gevoelig en dat maakt hem zo aantrekkelijk.

Blaine Anderson


Blaine is een scholier bij de Dalton Academy. Hij wordt geïntroduceerd als de hoofdzanger van de Warbles, een acapella musical groep van zijn school. Blaine en Kurt hebben dezelfde interesse, namelijk mannen. Hij komt steeds meer in beeld en speelt een steeds grotere rol in Glee, voornamelijk als een vriend voor Kurt. Later komt hij ook bij de Glee club terecht.

Sam Evans


Sam is de nieuwe vangst in het tweede seizoen van Glee. Hij is een uitwisselingsstudent, die ook een football speler wordt en zich aansluit bij de Glee club. Hij krijgt een oogje op Quinn Fabray, maar hun relatie is van korte duur. Hij wordt door cheerleader Santana gepest met zijn grote lippen. Ze ging zelfs zo ver, dat ze er een liedje over heeft gemaakt.

Welke Glee jongen is jouw favoriet?

Foto’s via Fox