Na de tragische dood van Amy Winehouse, kreeg haar familie al vele tegenslagen te verwerken. Helaas lijkt hier nog geen einde aan te komen, nu bekend is dat de autopsie van Amy waarschijnlijk ongeldig wordt verklaard.

Lijkschouwer Suzanne Greenway voerde vorig jaar in oktober de autopsie uit op het lichaam van Amy, nadat haar man Andrew Scott Reid haar hiervoor had aangewezen. Dit ging echter niet volgens de wet, want Suzanne was destijds enkel autopsieassistent en was niet gediplomeerd om autopsies uit te voeren. In november werd daarom haar functie door haar eigen man neergelegd, omdat beide toen goed realiseerden dat ze een grote fout hadden gemaakt.

Andrew Scott Reid bood zijn excuses aan tegenover het Britse dagblad The Sun. “Ik bied mijn verontschuldigingen aan, maar ik ben ervan overtuigd dat de autopsie correct is uitgevoerd.” De familie van Amy Winehouse overweegt echter om juridische stappen te ondernemen.

Foto via PRPHotos