Al een tijdje gaat het verhaal de ronde dat Angelina Jolie zwanger is. Maar nu gaat ook het gerucht dat Angelina weer een tweeling verwacht.

Volgens OK! Magazine breiden Brad Pitt en Angelina Jolie hun gezin, dat op dit moment bestaat uit 6 kinderen, binnenkort uit met 2 zoontjes. Want Angelina zou wederom zwanger zijn en weer een tweeling verwachten.

Volgens een bron van het magazine is het stel door het dolle heen. “Ze waren dolblij dat Angie dit keer zo snel zwanger werd. Ze zeiden dat het voorbestemd is. Bij de laatste echo bleken er 2 hartjes te zijn, ze konden het niet geloven. Ze waren geschokt,” aldus de bron.

Dolblij met tweeling

Het koppel zou het goede nieuws al wel gedeeld hebben met familie en vrienden. “Angelina is door het dolle heen. Zij en Brad kunnen gewoon niet geloven dat ze zo gezegend zijn. Ze zijn heel erg blij en vinden het moeilijk om de zwangerschap geheim te houden,” laat de anonieme bron tot slot weten.

Foto via PRPhotos