Op Wiliam McKinley Highschool lopen er een aantal leuke jongens en mannen rond. Ik ben benieuwd wie jij het leukst vindt!

Alle jongens in Glee hebben hun eigen talenten en persoonlijkheden. Ze zijn allemaal erg verschillend van elkaar en daarom is het tijd om er een paar onder de loep te nemen.

Finn Hudson


Finn Hudson is een van de hoofdrolspelers in Glee. Hij was een van de populairste jongens, omdat hij de quaterback van het football team was. Als hij gedwongen wordt om mee te doen aan de Glee club begint zijn populaire imago te slinken. Hij maakt nieuwe vrienden en we zien dat hij eigenlijk een gevoelige jongen is, die geen toekomstplannen heeft.

Mike Chang


Mike Chang is ook een football speler. Hij groeide van een jongen die niet durfde te dansen buiten zijn kamer tot een zelfverzekerde danser in de Glee club. Hij is erg verlegen, maar naarmate de afleveringen verstrijken, zagen we steeds meer en meer van hem. Hij is niet echt een goede zanger, maar hij is wel een van de beste dansers in Glee.

Will Schuester


Wil Schuester is de enige oude man in het rijtje. Dat moet ook wel, want hij is de muziekdocent van de Glee club. Hij maakt veel mee in Glee, vooral in het eerste seizoen heeft hij te maken met zijn gestoorde vrouw, die zogenaamd zwanger is. Ook zit coach Sue Silvester altijd te sarren en heeft hij te maken met problemen van de Glee leden.

Artie Abrams


Artie is opvallend in Glee, omdat hij in een rolstoel zit. Hij werd in het begin erg gepest door de football spelers en sloot zich aan de Glee club. Hij wilde dolgraag een danser worden, maar dat is volledig mislukt en hij heeft zich daarbij neergelegd dat het niet mogelijk is. Later zien we wel dat er goede dingen komen voor Artie.

Wat vind jij van deze jongens van Glee?

Foto’s via Fox