Rachel Berry heeft een typisch brave schoolmeisje kledingstijl. Dezelfde soort rokken en truien zie je in vrijwel alle seizoenen terugkomen.

Rachel Berry is erg concurrerend in Glee. Ze heeft een sterke wil en als ze wat wil, dan gaat ze er helemaal voor. Dat zie je eigenlijk helemaal niet in haar kledingstijl terugkomen, aangezien ze zich heel bescheiden kleedt. Alleen tijdens perfomances tut zij zich wat meer op en draagt ze soms uitdagende kleren.

Schooldag


Een kledingstuk wat Rachel vaak draagt is een vest. Dit combineert zij met een blouse en een rok. Onder haar rok draagt ze hoge kousen en platte schoentjes.

Het is niet zo moeilijk om een Rachel Berry look te scoren. Ze heeft een herkenbare stijl, die je zo na kunt doen. Soms ziet ze er naar mijn mening wat tuttig uit, maar ze het is wel duidelijk dat ze draagt wat ze leuk vindt.